Projecten

In de hectiek van alledag binnen een huisartsenpraktijk is het vaak lastig om tijd te vinden om nieuwe dingen op te zetten. Het kan dan fijn zijn om tijdelijk hulp van buitenaf in te roepen. Hulp van iemand die bekend is met het reilen en zeilen in een huisartsenpraktijk. Iemand die luistert naar de wensen van u en uw team en vervolgens voortvarend aan de slag gaat om concrete resultaten te boeken. Iemand met overzicht en kennis van zaken. Die "iemand" kan ik voor u zijn.

Wat voor projecten?

  • Categorale spreekuren

Ik kan hulp en advies geven bij het opzetten van nieuwe categorale spreekuren. Denk daarbij niet alleen aan de gangbare zorgstraten als DM2, astma/COPD en CVRM, maar ook aan bijvoorbeeld osteoporose of schildklierproblemen.

  • Groepsvoorlichting? Wandelen met patiënten?

Er zijn in elke praktijk wel van die wensen en plannen die steeds op de plank blijven liggen. Je wilt 't wel maar het komt er steeds niet van. Er is altijd wel iets anders dat meer prioriteit heeft.  Als u ze van de plank haalt zal ik het verder regelen.  

  • Accrediteren?

Misschien wilt u wel starten met een accrediteringstraject en zoekt u nog naar een vorm om op efficiënte wijze uw kwaliteitssysteem in te richten. Daar kan ik u bij helpen.

  • Of...

...heeft u behoefte aan iemand die veel praktijken en samenwerkingsvormen binnen de huisartsenij heeft gezien en met frisse blik, van buitenaf, processen binnen uw praktijk inzichtelijk kan maken? Wellicht beter kan stroomlijnen en efficiënter kan maken? Daar kan ik een rol in spelen.

 

Nieuwsgierig geworden of ik iets voor u kan betekenen? Neem contact op.